GY.I.K

Mit fogunk enni?

Az étkezés része még körvonalazódik, de biztosak lehettek benne, hogy szuper lesz, hiszen Zoli szerint nem sok fontosabb dolog van az életben, mint az evés.

Ha allergiás vagy valamire, vagy speciálisan táplálkozol, azt tudod majd jelezni az RSVP oldalon.

Mit fogunk inni?

Itallal is minden félével készülünk. Lesz bor, sör, pálinka és rövid italok. Különleges kéréseket szintén az RSVP oldalon tudsz majd leadni nekünk.

Milyen programok lesznek?

A szokásos. Sok játékkal, szabadtéri játékkal készülünk, zenével, tánccal mulatsággal.

Hogy lehet odajutni?

Autó, vonat, busz. A társaságból sokan fognak autóval érkezni, igy ha te nem tudsz mindenképpen szólj nekünk és összekötünk valakivel.

Van dress code?

Nincs. Abban gyere kérlek, amiben kényelmesen és jól érzed magad. Várhatóan mi sem leszünk öltönyben, nyakkendőben, báli ruhában, nektek sem kell. Ha ez nem elég infó, irjatok nekünk, segitünk 🙂

Gyereket, kutyát, tevét, kaméleont lehet hozni?

Igen. Bármelyiket a fent felsoroltak közül. Mi is visszük magunkkal Zorát, hiszen fontos része a családunknak. Arra kérünk, ha te is hozol magaddal szőrös családtagot, beszéljünk előtte, mert bár mi minden kutyát szeretünk, Zora sajnos nem.

Ha gyerekkel jöttök, az RSVP oldalon tudjátok jelezni, hogy a szoba beosztáskor figyelembe vegyük.

Mit hozhatunk?

Magatokat.

Sem nászajándékot, sem pénzt nem szeretnénk elfogadni és nem is szeretnénk ezen vitázni senkivel sem. Ez a mi napunk és mi veletek szeretnénk időt eltölteni, igy a legnagyobb ajándék amit kaphatunk az az, ha eljöttök és velünk ünnepeltek, nyugodtan, lazán, felszabadultan.

Ha mindenképpen szeretnétek valamivel hozzájárulni a nap sikeréhez, akkor ezen a weboldalon fogunk felsorolni egy pár dolgot amiben tudtok nekünk segiteni. Ha ebből vállaltok valamit, az isteni.

Mi van a virussal?

Az esküvő időpontjával igyekeztünk figyelembe venni az előrejelzéseket és a tavalyi tapasztalatokat. Természetesen ha tartotok tőle és emiatt nem tudtok eljönni, teljesen megértjük. Mi abban bizunk hogy addigra az oltás és a fertőzési görbe kellő biztonságot nyujt majd és a korlátozásokat is feloldják.

Ha mégsem igy alakul, vagy úgy értékeljük hogy nem tudjuk nyugodt lelkiismerettel megtartani az eseményt, természetesen le fogjuk mondani.