Mini fenyőfa vasalható gyöngyből

Hamarosan letelik a 30 nap és vége a kihívásnak, amit vállaltam. Minden nap vasaltam valamit vasalható gyöngyből és feltöltöttem Facebookra és Instagramra, hogy lássátok, inspirálódjatok, esetleg elkészítsétek ti is. A karácsony közeledtével szívesen készítek karácsonyi díszeket, így a kihívás utolsó pár napját összekötötttem ezzel. Így készült el az a mini fenyőfa is, ami kb. 1,5/2 órás projekt. Most megosztom veletek hogyan csináltam.

Ami kellett hozzá:

  • 2 csomag 1000 db-os zöld vasalható gyöngy
  • 1 csomag 1000 db-os barna színű vasalható gyöngy
  • hatszögletű vasalható gyöngy táblák (jobb ha több is van egyszerre)
  • sütőpapír és vasaló a vasaláshoz
  • drót, vagy vékonyabb hurkapálca a fa gerincének

A kis fenyőfa 16 db emeletből áll:

Miután kivasaltam a rétegeket, lapítottam kicsit őket néhány nehéz könyv alatt. Aztán nekiálltam felfűzni egy vastagabb drótszálra. Egy két réteg közzé tettem sima, nem vasalt zöld gyöngyöket is, hogy magasabb legyen a fa és a rétegek jobban el tudjanak különülni egymástól. Így:

Aztán a tetejére is tettem egy plusz gyöngyöt, hogy meglegyen a fa csúscsa, és azért is, hogy a drótot a gyöngy és az utolsó előtti réteg közé tudjam csavarni, így lezárva a fűzési folyamatot.

Érdekel, miket készítettem még a kihívás alatt? 🙂 Nézd meg itt:

Róla

Wirth Kinga
Wirth Kinga
Közel a harminchoz rájöttem, hogy vonz a tökéletlenség, mert az olyan szabad és izgalmas. Ellentétben a tökéletességre való törekedéssel, ami mindig feszült, izzadságos és sosincs vége. Nem is nagyon látom értelmét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.